Ana içeriğe atla

Hacker Setlerinde Kampanya - Sadece Bu Konuya Özel

Arkadaşlar merhaba bu konuda sizlere, hazırladığım hacker eğitim setlerindeki kampanyadan bahsedicem. Siber Güvenlikle hobi olarak ilgilenen veya kariyer yapmak isteyenler için hazırlamış olduğun eğitim setleri 250 TL den 100 TL ye indirildi. Fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bu eğitimleri aldığınızda siber güvenlik alanında kariyer yapma fırsatınız var. 







Hazırladığım eğitimleri alan arkadaşlardan bazıları, kendilerini geliştirdikten sonra, benzer şekilde eğitimler hazırlayarak para kazanmaya başladı. Bazıları, çeşitli şirketlerde çalışmaya başladı. Bazılarıda tamamen bireysel olarak, çeşitli şirketlere penetrasyon testi yaparak para kazanma yolunda ilerliyor. (Bu konudan Uygulamalı Bayrak Kapma Yarışı Eğitimde bahsetmiştim.)

Eğitimler ve İçerikleri

  1. Temel Seviye Etik Hacker Eğitimi
  2. A’dan Z’ye Etik Hacker Eğitimi Seri — 1
  3. A’dan Z’ye Etik Hacker Eğitimi Seri — 2
  4. Üçüncü Seviye Etik Hacker Eğitimi
  5. Dördüncü Seviye Etik Hacker Eğitimi
  6. Beşinci Seviye Etik Hacker Eğitimi
  7. Her Yönüyle Kali Linux Eğitimi — Penetrasyon Testleri
  8. Python’la Hacker Araçları Yazma 
  9. Web Uygulama Güvenliği ve Hacking Yöntemleri
  10. Beyaz Hacker — CEH Eğitimi Lab. Çalışmaları
  11. Sızma Testlerinde Metasploit Kullanımı
  12. Uygulamalı Bayrak Kapma Yarışı Eğitimi — Birinci Seviye
  13. BadUSB/Digispark ile Hack ve Güvenlik Yöntemleri
  14. Android Set (Udemy’de Yok ) — İndirme Linki Olarak Verilecek.
  15. Ücretsiz Etik Hacker Eğitimleri
  16. Meltdown Spectre Zaafiyet Analizi ve İstismarı
Eğitimleri izlerken uyulması gereken sıralama yukarıda gösterildiği şekildedir. Eğitimleri aldığınızda udemy.com üzerinden verilecek ve ömür boyu ulaşabileceksiniz. Herhangi bir güncelleme yapıldığı zamanda, ücretsiz olarak bu güncellemeleri alabileceksiniz. 

Eğitim Detayları

Temel Seviye Etik Hacker Eğitimi : Hack ve siber güvenlik alanına ilgi duyan ve hiç bir bilgisi olmayanları başlaması gereken temel seviye eğitimdir. Bu eğitimde bir çok kategorideki konular anlatılmıştır. 

A’dan Z’ye Etik Hacker Eğitimi Seri — 1 : 40 Saatlik Etik Hacker Eğitim Müfredatının 1. Bölümüdür. 

A’dan Z’ye Etik Hacker Eğitimi Seri — 2 : 40 Saatlik Etik Hacker Eğitim Müfredatının 2. Bölümüdür. 

Üçüncü Seviye Etik Hacker Eğitimi : Güncellenmesi planlana bir eğitimdir. Güncellendiğinde daha önce alanlar, ücretsiz şekilde güncellemeden yararlanacaklar. Güncellendiği zaman, 40 Saatlik Etik Hacker Eğitim Müfredatının 3. Bölümü olacaktır. 

Dördüncü Seviye Etik Hacker Eğitimi : Güncellenemesi planlanan bir eğitimdir. Güncellendiğinde daha önce alanlar, ücretsiz şekilde güncellemeden yararlanacaklar. Güncellendiği zaman, 40 Saatlik Etik Hacker Eğitim Müfredatının 4. Bölümü olacaktır.

Beşinci Seviye Etik Hacker Eğitimi : Güncellenemesi planlanan bir eğitimdir. Güncellendiğinde daha önce alanlar, ücretsiz şekilde güncellemeden yararlanacaklar. Güncellendiği zaman, 40 Saatlik Etik Hacker Eğitim Müfredatının 5. Bölümü olacaktır.

Her Yönüyle Kali Linux Eğitimi — Penetrasyon Testleri : Kali Linux işletim sisteminin ne olduğu, penetrasyon testlerinde neden önemli olduğu, penetrasyon testlerinde nasıl kullanıldığının anlatıldığı eğitimdir. Üst seviye olarak kabul edilir.Kali Linux 2019.4 kullanılarak yeniden güncelleştirilecektir.

Python’la Hacker Araçları Yazma : Python programlama dili kullanılarak, işinizi otomatikleştirecek ve kolaylaştıracak küçük scriptler yazmanızı sağlayacak olan bir eğitimdir. Kali Linux’daki araçları kendinize göre pratik bir çalışma kalıbına sokabileceksiniz. Sıfırdan bir python programlama eğitimi değildir. 

Web Uygulama Güvenliği ve Hacking Yöntemleri : Web sitelerine yönelik özel olarak hazırlanmış bir eğitimdir. Her tür kategorideki(oyun,müzik,video,şirket,sosyal, vb) web sitelerinin güvenlik açıklarının nasıl tespit edildiği ve nasıl istismar ediliği konularının anlatıldığı bir eğitimdir. Üst seviye olarak kabul edilir. 

Beyaz Hacker — CEH Eğitimi Lab. Çalışmaları : Üst seviye bir eğitimdir. Web Uygulama Güvenliği, Dos/DDos Saldırıları, Exploit Çalıştırma ve Metasploit kullanımı kategorilerinde eğitimler anlatılmaktadır. 

Sızma Testlerinde Metasploit Kullanımı : Baştan aşağı metasploit eğitimidir. Metasploitin tüm bileşenleriyle anlatıldığı bir eğitimdir. Sızma testlerinde metasploitin nasıl kullanıldığı, exploitler, payloadlar, auxiliaryler, encoderler, nopslar ve evasionların detaylı olarak anlatıldığı bir eğitimdir. Üst seviye olarak kabul edilir. 

Uygulamalı Bayrak Kapma Yarışı Eğitimi — Birinci Seviye : Hack ve güvenlik yarışmalarında kendinizi nasıl ispat edebileceğinizi ve nasıl başarılı olabileceğinizin anlatıldığı bir eğitimdir. Bu eğitimde ayrıca Hacker’lik yaparak nasıl para kazanabileceğiniz konusuda anlatılmıştır.

Android Set (Udemy’de Yok ) : Bu eğitimde Tablet/Telefonlara yönelik ele geçirme ve sonrası konuları anlatılmıştır. Udemy platformuna uygun olmadığı için, udemy de paylaşılmamıştır, indirme linki olarak verilecektir.

Kampanyalı Fiyat Ödeme Linki : https://web.paym.es/13-hacker-seti-16286

Yorumlar