Ana içeriğe atla

HackerKiralama.com Dolandırıcılığı

Arkadaşlar merhaba, her güne, yeni bir dolandırıcılık vakasıyla uyanıyoruz. Bu aralar özellikle, çok artmaya başladı bu dolandırıcılık olayları.

Geçtiğimiz günlerde de bana mailden ulaşan bir kişi, hackerkiralama.com sitesi aracılığıyla, dolandırıldığinı söyledi. Kendisinden konuyu anlatmasını istedim ve olduğu şekilde anlattı. Yazdıklarının tümünü burda paylaşmayacağım ama özetle, lisanslı bir USB nin kırılmasını istediğini söyledi ve ilgili site yoluyla ulaştığı kişiler, 800 TL para karşılığında bu işi yapabileceklerine ikna etmişlerki, bana ulaşan kişi, havale yoluyla 800 TL onlara gönderdiğini söyledi.

Tabi her klasik dolandırıcılık yönteminde olduğu gibi, para karşı hesaba geçtikten sonra, dolandırıcılar Whatsapp’dan bu kişiyi engelleyerek kurtulmaya çalışmışlar.

Bu konu bana ulaştıktan sonra, bende bazı araştırmalar yaptım ve hackerkiralama.com isimli sitenin bir çok kişiyi dolandırdığını gördüm.

İlgili siteyle irtibata geçerek, aşağıdaki mesajı onlara gönderdim. Gelen cevaptada görüldüğü üzere, dolandırıcı olduklaklarını kabul edip, üstünede bizi yakalayamazsınız imalı cümleside, durumun gerçekliğini ortaya koyuyur.

Onlar kendilerini yakalanamaz zannetmeye devam etsinler. Bir şafak operasyonuyla gözaltına alındıkları zaman, paçalarının tutuştuğunu kendi içlerinde yaşayacaklar.

NOT : Lisanslı USB nin kırılması konusunda istekte bulunan arkadaşta, yanlış yapmıştır.

Yorumlar

  1. Ben beyazhacker.com sitesinden bir eğitim satın aldım ama gelmedi. Hesabim açık degilmis.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder