Ana içeriğe atla

Yeni Hacker Eğitim Seti - 3 Gün Ücretsiz

Arkadaşlar merhaba bu konuda sizlere, yeni hazırladığım eğitimden bahsedicem. “Sızma Testlerinde Metasploit Kullanımı” olarak isimlendirdiğim eğitim setini bugün itibariyle tamamlayıp, incelemeye gönderdim. Bir kaç gün içerisinde onaylanmasını bekliyorum ve onaylandıktan sonra da 3 gün boyunca ücretsiz olarak kaydolabileceğiniz kupon kodunu paylaşıcam.

Sadece 3 gün boyunca geçerli olacak olan ücretsiz kupon kodunu kaçırmamak için kanaldan, forumdan ve instagramdan takipte kalın.

Eğitim İçeriği Nedir?

Bu eğitimde baştan aşağı metasploit konusunu ele aldım, siber güvenlik testlerinde metasploitin nasıl kullanıldığını, exploitleri, payloadları, auxiliary, post exploitleri, encoderleri, nopsları ve evasionları hem teorik, hemde uygulamalı olarak anlattım.

Windows, Linux ve Android sistemler üzerinde penetrasyon çalışmalarını yapabilmek için, sanal sistemler hazırlamayı ve uygulamalarla metasploiti tam olarak kullanmayı anlattım.

Metasploit modüllerini kullanarak bilgi toplama, güvenlik açığı tespiti, güvenlik açığı istismarı ve istismar sonrası konuları anlattım.

Yeni nesil antivirüs atlatma modülleri olan evasionları anlattım. Evasionlarla ilgili internette pek fazla kaynak bulamazsınız.

Payload oluştururken, encoderlerin ve nopsların nasıl kullanıldığını ve nasıl sonuçlar elde edildiğini anlattım.

Bu eğitim sayesinde ilerleyen zamanlarda Metasploite yeni modüller eklendiğinde, nasıl kullanacağınızıda öğrenmiş olacaksınız. Bu da sizin bir adım önde olmanızı sağlayacak.

Bu eğitim içim kapsamlı bir metasploit eğitimi olduğunu söyleyebiliriz. Başka eğitimler için beni desteklemeye devam edin.

3 Gün Geçerli Ücretsiz Link : https://forum.beyazhacker.com/index.php?topic=544.0

Yorumlar

Yorum Gönder