Ana içeriğe atla

Hack ve Güvenlikle İlgili 10 Dizi Tavsiyesi

Dijital Eğlence sektörü milyarlarca dolarlık bir endüstridir . Bu endüstri son on yılda büyük bir büyüme kaydetti. Hepimiz binge-watch web serilerini, dramaları, sitcom'ları severiz. Öyle değil mi?

Web dizilerini ve dijital medyayı izlemek çok eğlenceli. Aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla türle, bu eğlence ortamı herkesin dikkatini çekti. Romantikten bilimkurguya kadar herkes için bir dizi var.

Ama bilgisayar korsanları ve bilgisayar arka plan insanlar için herhangi bir tür var mı? Bilgisayar meraklılarının gerçek tarafını gösterebilecek herhangi bir medya kaynağı var mı? İnsanları sıkmadan çeken bir gösteri veya web dizisi var mı?

Evet, bu makalede bolca var . Yani aşağıda çok seveceğiniz ve kesinlikle izleyeceğiniz en iyi 10 Hacking Serisinin listesi.

1.) Mr. Robot



En üst sıradaki dizi ve her hacker'ın favorisi! Bu seri, bir bilgisayar programcısı ve gündüz bilgisayar uzmanı ve gece temkinli bir hacker olan Elliot adında bir siber inek üzerinde yoğunlaşıyor .

Elliot'u , karanlık siber ordunun lideri olduğu söylenen yaşlı bir adam, yani Bay Robot izliyor gibi görünüyor . Bay Robot, Elliot'ın ahlaki olarak çalıştığı Elliot şirketi de dahil olmak üzere kurumsal Amerika'yı devirmek istiyor.

Elliot'un kişisel inançları, bu çokuluslu şirketleri almasına direniyor, ancak bu şirketlerin tüm dünyayı yönettiğini ve yönettiğini fark ediyor.

2.) Silicon Valley

Bu dizide Silikon Vadisi'nde para kazanmak için bir girişim başlatan beş genç programcı, yani Pied Piper bulunuyor. Hikaye komiktir ve dizide bir komedi türü temsil edilir. Bu şov 2014 yılında başladı ve hala bugüne kadar mükemmel bir cevabı var.

3.) The I.T. crowd

Bu komik bir gösteri çünkü bir şirketin BT departmanında çalışan üç personelin gösterisi . Bu nedenle, BT hakkında hiçbir şey bilmeyen bölüm başkanı

Bu web dizisi, teknoloji severler için hikayelerinde birçok kahkaha ve şakalar içeriyor. Hikaye, kurgusal bir şirket için BT departmanında çalışan iki bilgisayar nerdidir, yani ' Reinhold Industries' .

Arsada bir bükülme, bilgisayarlar hakkında teknik bilgisi olmayan yeni bir Departman Başkanı , şirket içinde ve genel olarak hayattaki insanlarla emek konularına müdahale ettiğinde ortaya çıkar .

4.) Person of Interest



Bu, onlara yaklaşan tekerlemelerle ilgilenen sivillerin kimliklerini gönderen bir gözetim yapay zekasının yardımıyla hayat kurtaran zengin programcıların ve eski suikastçının hikayesi .

Sentetik zeka olayları gerçekleşmeden önce tahmin eder. Bir milyarder programcı ve eski bir CIA ajan ekibi , “Makine” olarak adlandırılan insan yapımı bir İstihbarat kullanarak suçları gerçekleşmeden önce durdurmak için.

Eşdeğer bir zamanda, devlet tarafından avlanmakta hayatta kalmaları ve Makineyi en az maliyetle korumaları gerekiyor.

5.) Chuck

Bu, devlet sırlarının tüm sunucusunu beynine indiren ve devletin hayati ve olağanüstü casusu haline gelen bir bilgisayar meraklısı Chuck'ın hikayesidir .

CIA ve NSA onu korumak için iki ajan atayın. Bu hikaye sırasında, ilk kez Sarah adında en iyi casusumuz olan bir partnerle çıkıyor.

6.) Halt and Catch Fire

Bu web dizisi özel bilgisayar Devrimi'ne dayanıyor ve 2014'ten itibaren başarıyla çalışıyor.

7.) C.S.I.:Cyber 

Bir siber ajan olan Avery Ryan , FBI için çalışan bir Siber Psikolog olarak gizem suçlarını çözmek ve çözmek için çalışıyor

FBI için siber fizyologlar olarak suçları çözmek için çalışan gizli bir ajanın hikayesi Avery Ryan, hack, şantaj ve siber hırsızlık gibi internetle ilgili birçok suçu çözdü.
Bu web dizisi 2016'da sona erdi, ancak üreticiler bunun bir bölümünü daha yapmayı düşünüyor.

8.) Scorpion 



Akrep, 197 IQ değerine sahip bir dahi olan Walter O'Brien'ın ömrü boyunca öngörülmüştür . Bir dahi, süper dahilerden oluşan bir dünya ağı oluşturur.

Walter, Anayurt Güvenlik Temsilcisi Cabe Gallo ile birlikte anılması istenen bir dahiyi yönetir . Yetenekleri ve armağanları onlara her türlü duruma yardımcı olur, ancak birbirleriyle yan yana gelmekte zorlanırlar.

9.) Black Mirror 



Son on yılda, teknoloji, bir insanın hayatının neredeyse her olasılığını dönüştürerek bize bunu önlemek ve sormak için zaman vermiyor.

Her evde, her masada ve her elinde, 21. yüzyıl varlığımızın siyah aynası olan bir IoT cihazı var.

10.) Betas

Bu dizi sırasında, bir grup meraklı, bilmeniz gereken insanları aramak için bir sosyal ağ uygulaması ortaya çıkar. Televizyon programı Silikon Vadisi'ni ve rekabet hayatını gösteriyor.

Silikon Vadisi'nde uygun algoritma sizi bir krala götürebilir.

Kaynak : https://hackingblogs.com/famous-hacking-series/

Yorumlar

Yorum Gönder